SPORTBIZ EUROPE, amb el COPLEFC

CategoriesSin categoría

El COPLEFC participarà activament a la nova edició que se celebrarà a Barcelona del 4 al 10 d’octubre

SPORTBIZ EUROPE, congrés continental de la indústria de l’esport, consolida la seva trajectòria a Europa amb la quarta edició a Barcelona, del 17 al 20 d’octubre, una trobada que els organitzadors destaquen com una cita imprescindible per als integrants de la indústria esportiva. Per això, el COPLEFC hi aportarà una sèrie d’activitats que permetran donar visibilitat al col·lectiu professional, centrades en la qualitat dels serveis d’asquests i les propostes emprenedores. I a més, el col·lectiu col·legial podrà gaudir d’un descompte especial del 20% en les entrades. Properament ja es detallaran els continguts que s’estan treballant.

L’agenda de l’esdeveniment inclou nous referents i reptes per a  la indústria, que han  de permetre elevar-ne el nivell en creativitat, gestió i continguts, com demostren l’èxit de la Kings League, els Jocs Olímpics 2024 que tindran lloc a París, la lluita per captar l’atenció dels afeccionats a través de les plataformes, el rol del gaming com a intèrpret de la generació Z o la Copa Amèrica de Vela del 2024, entre altres qüestions. 

El congrés posseeix una forta empremta multiesportiva, amb focus adreçats a experiències per a afeccionats, marques referencials, continguts i plataformes, així com el caràcter de les audiències globals i els patrocinis intel·ligents, però sense menystenir l’apartat d’innovació relacionada amb el web 3.

L’esdeveniment s’enfoca a transmetre a través de líders referents de la indústria, les millors pràctiques i tendències per als qui treballen en màrqueting, continguts i els qui connecten els afeccionats, les marques i les organitzacions esportives.

S’hi espera una participació de més d’una cinquantena de ponents internacionals en representació de les principals organitzacions  esportives, mitjans, plataformes i marques del sector.  Durant els quatre dies de l’esdeveniment també hi haurà diferents activitats per la ciutat, que inclouen un trobada relacional (networking), conferències, panells, àrea comercial, exposició de casos a càrrec de startups i visites de camp i tallers especialitzats.

Durant la darrera edició van ser-hi presents integrants d’organitzacions com ara la FIFA, Fórmula 1, FIBA, ATP Tour, TikTok, LaLiga, Premier League, Bundesliga, així com federacions, clubs i empreses proveïdores del sector i patrocinadores de l’esport.

Sportbiz Europe

En síntesi, és el punt de trobada del sector de la indústria esportiva, amb un segell qualificat de promoció de xarxa, en un ambient relaxat i inspirador. Un esdeveniment de quatre dies a Barcelona, enfocat als temes de tendència de la indústria, basada en la innovació, la transformació i la visualització del futur del mercat.

Segueix tota la informació sobre SportBiz Europe, amb el programa, ponents, seu i col·laboradors.

El col·lectiu col·legial podrà gaudir d’un descompte especial del 20% en les entrades.

Related Post

NOVIEMBRE 14, 2023

INFORMACIÓ PER AUTÒNOMS

La quota mensual de Seguretat Social per compte propi s’ha d’adequar als...

0

OCTUBRE 27, 2023

I WORKSHOP COPLEFC EMPRESA AL...

El COPLEFC Empresa, iniciat el 2021, impulsa el creixement i la competitivitat dels...

0

SEPTIEMBRE 29, 2023

El COPLEFC EMPRESA,...

El Biz/Barcelona és un espai òptim per a les empreses, també del nostre sector...

0

JULIO 25, 2023

Kit Digital Gratuït: 100%...

Des del COPLEFC volem contribuir al creixement dels projectes empresarials de les...

0

JULIO 4, 2023

Les assegurances i el COPLEFC...

Més enllà de l’obligació legal d’estar assegurat, la cobertura total et protegeix,...

0

JUNIO 26, 2023

Workshop: Emprendre amb...

Aquest workshop organitzat per PIMEC està dissenyat per ajudar les persones de més de...

0

Leave a Comments