I WORKSHOP COPLEFC EMPRESA AL BIZ BARCELONA 2023 (Ja disponible a youtube)

CategoriesSin categoría

El COPLEFC Empresa, iniciat el 2021, impulsa el creixement i la competitivitat dels projectes empresarials de les persones autònomes del Col·legi, tot posant-los a disposició un conjunt d’eines i recursos humans i tecnològics concebuts especialment per resoldre les necessitats empresarials. Per això, aprofitant el marc del Biz/Barcelona, es va donar a conèixer que ja són més de 100 els membres que gaudeixen d’aquests beneficis. El COPLEFC promou empresa posant-se al seu costat i facilitant eines resolutives. Pere Manuel va expressar «la gran satisfacció que suposa veure créixer el projecte COPLEFC Empresa, perquè la professió creix des de la diversitat, des de l’emprenedoria, amb la imaginació i les solucions que aporten valor a la societat».

Precisament amb aquests criteris, la sessió va comptar amb tres professionals membres del COPLEFC Empresa que van exposar aspectes rellevants del que significa l’empresa amb la mirada posada en els beneficiaris  dels serveis oferts. Leti Pelegrín (col. 58885), amb una llarga trajectòria al món del fitnes  i mentora de marca personal,  va recordar que «La marca personal és el nou currículum», tot destacant la significació de la diferència com a element de valor i la manera de no desaprofitar-lo. Per la seva part, Jordi Segura (col. 52472), director de màrqueting o CMO de Kompini, empresa que ofereix solucions de gestió mitjançant l’última tecnologia, va exposar els beneficis de «La gestió i control de les entitats mitjançant sistemes digitals», una proposta que en tan sols cinc anys gaudeix d’èxit basant-se en la innovació, l’adaptació i l’acompanyament dels clients. Finalment, Dani Martínez (col. 56246), fundador del Mètode WAVE i director general de FEEL, Epicentro Creativo, va insistir en la necessitat de «Professionalitzar la teva organització mitjançant el màrqueting», un màrqueting que ha d’estar centrat en el producte i amb un contacte molt estret amb el client per assolir els objectius proposats, que han de ser generar emocions creatives que connectin i commoguin.

Tot seguit, Marc Roset (col. 57976), com a tècnic gestor del COPLEFC Empresa, va recordar els avantatges del projecte, que a més a més té l’acompanyament com a col·laboradors en aquesta aventura de PIMEC, Atlas Sport Consulting, Feel! Epicentro Creativo, Culleré  Lavilla Advocats i Pro’Activity, i que «en tan sols dos anys el projecte ja ha assolit la incorporació d’un centenar de membres, que creuen en la idea, en els beneficis i el significat del COPLEFC Empresa».

Ja estàn disponible les 3 xerrades al youtube del COPLEFC:

Related Post

NOVIEMBRE 14, 2023

INFORMACIÓ PER AUTÒNOMS

La quota mensual de Seguretat Social per compte propi s’ha d’adequar als...

0

SEPTIEMBRE 29, 2023

El COPLEFC EMPRESA,...

El Biz/Barcelona és un espai òptim per a les empreses, també del nostre sector...

0

JULIO 25, 2023

Kit Digital Gratuït: 100%...

Des del COPLEFC volem contribuir al creixement dels projectes empresarials de les...

0

JULIO 4, 2023

Les assegurances i el COPLEFC...

Més enllà de l’obligació legal d’estar assegurat, la cobertura total et protegeix,...

0

JUNIO 29, 2023

SPORTBIZ EUROPE, amb el...

El COPLEFC participarà activament a la nova edició que se celebrarà a Barcelona del 4...

0

JUNIO 26, 2023

Workshop: Emprendre amb...

Aquest workshop organitzat per PIMEC està dissenyat per ajudar les persones de més de...

0

Leave a Comments