El COPLEFC EMPRESA, protagonista al Biz Barcelona

CategoriesSin categoría

El Biz/Barcelona és un espai òptim per a les empreses, també del nostre sector esportiu. Per això, tal com ja vam informar, el COPLEFC hi proposa una doble cita destacada sota el paraigua del Coplefc Event & Biz/Barcelona. En primer lloc es donarà a conèixer un projecte que ja està en marxa i que ha de continuar creixent, denominat precisament COPLEFC Empresa, de serveis i suport a les empreses i microempreses que treballen al sector esportiu. Tot seguit serà el torn d’una nova trobada amb el Segell de Qualitat, un projecte que també va creixent, ja que en aquesta oportunitat se’n presentarà una nova modalitat, concretament la d’Esdeveniments Esportius. Totes dues propostes ofereixen una jornada de gran valor per als professionals involucrats en el sector esportiu, i en què a més a més, tindrà protagonisme una de les grans aportacions del Biz/Barcelona, que són les relacions professionals, les trobades, els intercanvis, les propostes personals, resumides en el concepte networking. La data ja s’acosta, el proper 5 d’octubre al recinte de Montjuïc (Fira de Barcelona), sala Workshop 4. De les 15 a les 18 hores. No t’ho perdis!

El COPLEFC Empresa

El Col·legi vol contribuir a la competitivitat i al creixement dels projectes empresarials de les persones autònomes del COPLEFC.

Per fer-ho possible, posa al teu abast eines i serveis de totes les àrees de negoci, des del finançament fins a recursos humans o tecnològics.

A més, el COPLEFC és membre de la Sectorial d’Esports de PIMEC, que també suma un ampli ventall de serveis i avantatges. Això és el COPLEFC Empresa! I a més a més, aportem coneixement, experiències i orientació.

Concretament, per conèixer tres aspectes fonamentals al món de l’empresa actual aplicada al sector esportiu, el Col·legi arriba a aquesta edició del Biz/Barcelona amb tres experiències reals, sobre marca personal, sobre màrqueting i sobre digitalització, en cada cas amb professionals companys teus, que coneixen la realitat més crua, però també plena d’oportunitats. Si els vols conèixer, si vols preguntar-los aspectes més personals, si vols enriquir-te i créixer professionalment…, vine el 5 d’octubre a la sala Workshop-4 del recinte de Montjuïc, al Biz/Barcelona.

Confirma la teva assistència al COPLEFC Event & Biz/Barcelona aquí.

Acredita’t al Biz/Barcelona aquí.

Visita el web del Biz/Barcelona i especialment de networking, on podràs penjar la teva oferta i conèixer-ne d’altres.

Related Post

NOVIEMBRE 14, 2023

INFORMACIÓ PER AUTÒNOMS

La quota mensual de Seguretat Social per compte propi s’ha d’adequar als...

0

OCTUBRE 27, 2023

I WORKSHOP COPLEFC EMPRESA AL...

El COPLEFC Empresa, iniciat el 2021, impulsa el creixement i la competitivitat dels...

0

JULIO 25, 2023

Kit Digital Gratuït: 100%...

Des del COPLEFC volem contribuir al creixement dels projectes empresarials de les...

0

JULIO 4, 2023

Les assegurances i el COPLEFC...

Més enllà de l’obligació legal d’estar assegurat, la cobertura total et protegeix,...

0

JUNIO 29, 2023

SPORTBIZ EUROPE, amb el...

El COPLEFC participarà activament a la nova edició que se celebrarà a Barcelona del 4...

0

JUNIO 26, 2023

Workshop: Emprendre amb...

Aquest workshop organitzat per PIMEC està dissenyat per ajudar les persones de més de...

0

Leave a Comments